ΠΑΙΔΕΣ:Α.Ο.Περιστερίου–Αγ.Ιερόθεος 2-0

Ο Α.Ο. Περιστερίου ήταν σταθερά στο τιμόνι της αναμέτρησης, αλλά μόλις στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να “ξεκλειδώσει” την άμυνα του Αγίου Ιεροθέου και να φτάσει στο νικηφόρο 2-0.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου ήθελαν τη νίκη για να διατηρήσουν σοβαρό προβάδισμα για την πρώτη τριάδα, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και με το πέρας του χρόνου το άγχος έγινε ανασταλτικός παράγοντας.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν σε αυτοπεποίθηση, αλλά με τη σειρά τους δεν την μετέφραζαν σε επιθετικές πρωτοβουλίες. Δύο στημένες μπάλες έβγαλαν τελικά από το αδιέξοδο τους Παίδες του Ομίλου και τους χάρισαν το πολυπόθητο τρίποντο.

Σκόρερς: 60′ αυτ. Ζακυνθινός, 65′ Μάσαμπ / –

Διαιτητής: Μπόντζος.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος (36‘ Λευθεριώτης), Μπίμπα, Μπέσιος, Λάζη (36′ Μάσαμπ), Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Παντελής (40′ Δουλής, 50′ Λυμπέρης), Μπαρδάκης, Κατσίκης, Κεχαγιάς (36′ Δαούλας), Μπρκόβιτς.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μαρίνος, Ντούρο, Δαλαμάγκας, Ζακυνθινός, Ηλιόπουλος, Μήτσης (47′ Κοντοκώστας), Αμασιάδης Χ., Αμασιάδης Ε., Τσέλα (53′ Τσέας Π.), Καρακασίλης, Τσέας Β.

Leave a Reply