ΠΑΙΔΕΣ: Ατρόμητος Αθ. – ΑΕ Αιγάλεω 5-0

Με ευρεία νίκη και σκορ 5-0 το δεύτερο παιδικό τμήμα του Ατρομήτου Αθηνών ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, αδιαφιλονίκητα πρώτο στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης.

Το βράδυ της Κυριακής επικράτησε επί του αντίστοιχου συγκροτήματος της ΑΕ Αιγάλεω, “καθαρίζοντας” το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, αφού με τη συμπλήρωση 17 λεπτών στην αναμέτρηση ο δείκτης του σκορ ήταν ήδη στο 3-0.

Στην επανάληψη και παρ’ ότι η ΑΕ Αιγάλεω ενέτεινε τις προσπάθειες να σταθεί ανταγωνιστική στο χορτάρι, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Μαυρίκου βρήκαν άλλες δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Σκόρερς: 4′, 38′ Λάμπρου, 11′ (αυτ.) Γεωργούλας, 17′, 55′ Τσαντίλας / –

Διαιτητής: Μαρουλης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (2): Παπαϊωάννου, Βλαχόπουλος, Παρασχάκης, Καρδάμης, Γκίνη, Τσιάβος, Ανταλης, Μανουσογεωργάκης, Λάμπρου, Τσαντίλας, Αγκούσι (Έπαιξαν και οι Αρβανίτης, Ρηγόπουλος, Γκίτσας, Τασσόπουλος, Μητρόπουλος, Μπρόγκι).

ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Τσεπούνι, Γεωργούλας, Ευθυμιάδης, Κωνσταντάρας, Λεοντσίνης, Μαρυμιανάκης, Παπαμακαρίου, Καραμανης, Χαλβατζόγλου, Τζαβάρας, Αθανασόπουλος (Έπαιξαν και οι Γιαννακάκης, Μπελλας, Ζαχαριας, Χατζηιωαννίδης).

Leave a Reply