ΠΑΙΔΕΣ: Άμιλλα – Ήφαιστος 2-0

Νικηφόρα η πρεμιέρα για τους Παίδες της Άμιλλας Περιστερίου, αφού επιβλήθηκαν του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ηφαίστου με σκορ 2-0, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Ασημακόπουλου διατήρησαν εδαφική υπεροχή και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, φτάνοντας απόλυτα δίκαια στην τελική επικράτηση.

Στο πρώτο μέρος δημιούργησαν περισσότερες φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Στην επανάληψη, η ομάδα του Ηφαίστου ισορρόπησε την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και πάλι δεν βρήκε τον τρόπο να δημιουργήσει απειλή για την εστία του Ιλιεφ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Καρυώτη δεν στερήθηκαν διάθεσης, αλλά υστέρησαν στις προσωπικές επαφές, φτάνοντας τις περισσότερες φορές σε δεύτερο χρόνο στις διεκδικήσιμες μπάλες.

Σκόρερς: 30′ Ριζόπουλος, 55′ Παναγκασίδης / –

Διαιτητής: Τζίκας.

Άμιλλα (Κ. Ασημακόπουλος): Ιλιεφ, Μπόντε (57′ Πρέντι Ελιντον), Μαρίνος (38′ Παναγκασίδης), Κατσιούλας, Τσώλης, Ρεπάι, Οβούσου Ανσάμ, Τότσι, Ριζόπουλος, Κωφίδης, Ζαχαριουδάκης (47′ Παπαδάκης).

Ήφαιστος (Δ. Καρυώτης): Βακράς, Αναστασίου (50′ Βυτινιώτης), Περιστέρης (60′ Τζιωτάκης), Σίνα (46′ Γκιολές), Στασινόπουλος, Πετράς (36′ Ευθυμιάδης), Φράρος (46′ Λάτσι), Ιακώβου, Καρουμπής, Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας.

Leave a Reply