ΠΑΙΔΕΣ: Ακάθεκτη η Κηπούπολη 4-0

Με το εμφατικό 4-0 υπέγραψε την ανωτερότητά του στην Πετρούπολη το παιδικό τμήμα της Κηπούπολης και συνεχίζει μόνο δεύτερο στη βαθμολογία του Α΄ομίλου Παίδων της ΕΠΣΑ με 14 βαθμούς, πίσω από τον Ατρόμητο που έχει το απόλυτο 6/6.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη δεν άφησαν πολλά περιθώρια στο αντίστοιχο συγκρότημα του Άρη Πετρούπολης να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και τέσσερις διαφορετικούς σκόρερς επέστρεψαν στη βάση τους με το τρίποντο.

Το σκορ άνοιξε στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Φαρμάκη Β. από κόρνερ του Σούμπα και το 0-2 έγινε τρία λεπτά αργότερα με σουτ του Μιχαλόπουλου που έστειλε τη μπάλα στο δεξί στο “Γ” της εστίας.

Ο Σερίφης στο 41′ με πλασέ από κάθετη πάσα ασίστ του Χαροκόπου και ο Τσίκο στο 68′ με σουτ από μπαλιά του Φαρμάκη Γ., συνυπέγραψαν το τελικό 0-4.

Διαιτητής: Ρούσσος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος (36′ Μανώλης), Σούμπας (48′ Δημοσθενιάδης), Σαββουλίδης (42′ Θεοχαρίδης), Φαρμάκης Β., Κλειδής, Χαροκόπος, Μπίσκος (54′ Πετεινάρης), Φαρμάκης Γ., Δούμας (54′ Βλαστέλης), Μιχαλόπουλος (45′ Κατσάτσος), Σερίφης (54′ Τσίκο).

Leave a Reply