ΠΑΙΔΕΣ: Αγ. Ιερόθεος – Ηρακλής Π. 0-1

Με τον Ηρακλή να έχει την κατοχή μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην βρίσκει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επίτευξη γκολ και τον Άγιο Ιερόθεο να ανταποκρίνεται στα ανασταλτικά καθήκοντα, αλλά να δυσκολεύεται δημιουργικά στο δεύτερο μισό του γηπέδου, κύλισε η αναμέτρηση Παίδων, στο ΕΑΚ Ηφαίστου, το βράδυ του Σαββάτου.

Παιχνίδι χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, κρίθηκε τελικά από έναν κακό υπολογισμό του Μαρίνου, που στο μεταξύ είχε καθαρίσει όλες τις μπάλες εντός της περιοχής του.

Οι δύο προπονητές έκαναν όλες τις αλλαγές τους στο δεύτερο μισό της επανάληψης, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που είχαν στην αποστολή, αλλά δεν πήραν εκείνες τις λεπτομέρειες που θα άλλαζαν δραματικά την εικόνα του παιχνιδιού.

Σκόρερς: – / 48′ Δούλκαρης.

Διαιτητής: Μαμουνής.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μαρίνος, Μήτσης, Δαλαμάγκας (60′ Τσέας Π.), Ζακυνθινός, Ηλιόπουλος, Θεοχάρης (55′ Ρετζεπάι), Αμασιάδης Χ., Τσέλα (55′ Πανέτας), Μαχαίρας (57′ Καρακατσέας), Τσέας Β., Ντούρο (60′ Κοντοκώστας).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καπανταης, Δασκαλόπουλος, Παλιούρας Γ., Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Δούλκαρης, Μπενέτος (58′ Λαρεντζάκης), Ζενέτος, Γρηγοράκος (58′ Νταλλής), Γκουντουβάς (50′ Κολοκώτσιος), Πετρόχειλος (60′ Πάσχος).

Leave a Reply