ΠΑΙΔΕΣ: Ήφαιστος Π. – Κηπούπολη 1-4

Το τελικό 1-4 μπορεί να ξεγελά και να δείχνει μία ξεκούραστη επικράτηση, αλλά κάθε άλλο παρά τέτοια ήταν για την Κηπούπολη. Αντίθετα, ήταν από εκείνα τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο ποδόσφαιρο την ομάδα με προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη δεν ήταν στην καλύτερη βραδιά τους και για μία ώρα τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα του Ηφαίστου Π., που με πειθαρχημένο παιχνίδι κόντραρε στα ίσα την αντίπαλό του.

Δύο αμυντικά λάθη έγιναν εκ μέρους των γηπεδούχων και η Κηπούπολη τα τιμώρησε και τα δύο, παίρνοντας δύο φορές προβάδισμα στο σκορ (35′ και 58′), “υπογράφοντας” έτσι φαρδιά πλατιά τις λεπτομέρειες που σχεδόν πάντα κάνουν τη διαφορά.

Το εντυπωσιακό γκολ του Φαρμάκη Ι. από 30 μέτρα και το προσωπικό τέρμα του Τσίκο που πλαγιοκόπησε από τα αριστερά και τελείωσε μόνος του τη φάση, εξηγούν τις υψηλές φετινές πτήσεις του παιδικού τμήματος της Κηπούπολης, αλλά αδικούν ως προς το εύρος του σκορ την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών του Δημήτρη Καριώτη.

Σκόρερς: 44′ Ευθυμιάδης / 35′ Σούμπας, 58′ και 67′ Τσίκο, 60′ Φαρμάκης Ι.

Διαιτητής: Βρανάς.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Τσέκερης (42′ Βακράς), Τζαβάρας, Περιστέρης (59′ Καρβουνιάρης), Σίνα, Πετράς, Στασινόπουλος, Ιακώβου, Κακουλίδης, Μαστροκώστας, Κολοκώτσιος, Ευθυμιάδης (54′ Τζιωτάκης).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος (54′ Μανώλης), Σούμπας, Σαββουλίδης, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Μπίσκος (47′ Θεοχαρίδης), Δούμας (61′ Παπαδόπουλος), Φαρμάκης Ι., Σερίφης (64′ Δημοσθενιάδης), Χαροκόπος, Κατσάτσος (56′ Τσίκο).

Leave a Reply