ΠΑΙΔΕΣ: Άγ. Ιερόθεος – Άρης Πετρ. 0-0

Σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά δυνατό στον αγωνιστικό χώρο παιχνίδι τα παιδικά τμήματα Αγίου Ιεροθέου και Άρη Πετρούπολης έμειναν στο 0-0 στο ΕΑΚ Ηφαίστου και συνεχίζουν αμφότερα στο γκρουπ των λιγότερο ισχυρών στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νικήτα Κατσίπη στάθηκαν καλύτερα στην πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου, αλλά δεν βρήκαν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία των Νότι και Σιαραβά, ενώ για περίπου ένα τέταρτο αγωνίστηκαν και με αριθμητικό μειονέκτημα.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκαν στο 28′ ο Καρακασίλης (2η κίτρινη κάρτα) για τον Άγιο Ιερόθεο και στο 42′ ο Σπανάκης (απευθείας κόκκινη) για τον Άρη Πετρούπολης.

Σκόρερς: – / –

Διαιτητής: Μαμουνής.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μαρίνος, Αμασιάδης Χ., Δαλαμάγκας (66′ Τσέας Π.), Ζακυνθινός, Ρετζεπάι (26′ Κοντοκώστας), Μήτσης, Ντούρο (51′ Πανέτας), Τσέας Β. (51′ Τσέλα), Μαχαίρας (60′ Θεοχάρης), Καρακασίλης, Ηλιόπουλος (42′ Αμασιάδης Ε.).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Νότι (31′ Σιαραβάς), Ντονικιάν (55′ Ιωάννου), Σταθιανός Δ., Γκαμπάλ, Σταθιανός Ζ., Λάνα, Μπολάκης, Σπανάκης, Αγγελακόπουλος (51′ Παπαδόπουλος), Τσουμαρής, Τσιλιβίτας (31′ Νικολίνας).

Leave a Reply