ΠΑΙΔΕΣ: Χαϊδάρι – Ηρακλής Π. 3-5

Νίκη με σκορ 5-3 στο “Τάκης Χαραλαμπίδης”, επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Χαϊδαρίου, πέτυχαν οι Παίδες του Ηρακλή Περιστερίου και διατηρήθηκαν η μοναδική αήττητη ομάδα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου επιβεβαίωσαν την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση, κλείνοντας το πρώτο μέρος με σκορ 1-4, πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα με την έναρξη της επανάληψης, ενώ έχασαν ευκαιρίες ακόμη και για διψήφιο ενεργητικό!

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 με γκολ των Γρηγοράκου (1′) και Μ. Φράγκου (8′), με τους γηπεδούχους να μείωνουν στο 19′ κόντρα στη ροή του αγώνα και τον Ηρακλή να απαντά με άλλα δύο τέρματα προιν την εκπνοή του πρώτου μέρους (34′ Παλιούρας, 35′ Μ. Φράγκος).

Στο 44′ έγινε το 1-5 με τον Σαρμπάνη και η χαλάρωση που ακολούθησε, επέτρεψε στην ομάδα του Χαϊδαρίου να μειώσει σε 3-5, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Σπυρόπουλος.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Καστρίσιος, Κατσάνος, Χατζηαφιώνης, Λεγατος, Καρδαρας, Θοφαράι, Μαλλιαρος, Ντελα, Γκρέμπι, Νιθαυριανάκης, Καλλιτσουνάκης (Παπαϊωάννου, Σινάι, Τσουριάννης, Λέκα, Αλεξόπουλος, Μπελεσάκος, Αδαμόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καναβάκης, Λαρεντζάκης, Παλιούρας, Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Ζενέτος, Πετρόχειλος, Κολοκώτσιος, Φράγκος Μ., Γκουντουβάς, Γρηγοράκος (Φράγκος Α., Δούλκαρης, Σαρμπάνης, Καπανταης, Δασκαλόπουλος, Μπενέτος, Φαράκλας)

Leave a Reply