ΠΑΙΔΕΣ: Φοίνικας Π. – Θύελλα Π. 6-3

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λέει ο θυμόσοφος λαός μας και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Χρυσούπολης το πρωί του Σαββάτου, αντιλήφθηκαν πολύ νωρίς ότι θα είχαν μπροστά τους ένα χορταστικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Αντίπαλοι τα παιδικά τμήματα του Φοίνικα και της Θύελλας Περιστερίου, που χωρίς σκοπιμότητες πρόσφεραν αυτό που αγαπούν σε πλουσιοπάροχες δόσεις. Τα ηνία της αναμέτρησης πήραν από το 3ο κιόλας λεπτό οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Σαρρή και πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο το σκορ είχε απογειωθεί στο 4-0!

Κάπου εκεί “ξύπνησε” ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των φιλοξενουμένων και με δύο γρήγορα γκολ προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά χωρίς την απαιτούμενη συνέχεια. Το τελικό 6-3 σφράγισε ένα παιχνίδι, που σε συνθήκες ροντέο, θα μπορούσε να είχε ακόμη υψηλότερο δείκτη σκορ.

Σκόρερς: 3′, 19′ και 30′ Δρέσιος, 17′ Δέλγας, 20′ Βάββας, 37′ Καμπουρίδης / 27′ Δεληγιάννης, 29′ Επίρι, 65′ Πετρίσης.

Διαιτητής: Κοντοπάνος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Κακουριώτης, Γκιολές (36′ Πατέλης), Κύρτσιος, Πνακάς, Γιώτης, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Δέλγας (41′ Τσουκαλάς), Καμπουρίδης, Βάββας (55′ Νίνης), Δρέσιος (47′ Σταυρινός)

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Κάτε, Πετρίσης, Καψής, Γκιότσα, Χατζής ,Βαζαίος (40′ Σικαλιάς) Δεληγιάννης, Επίρι, Κουτσομπίνας, Ζούγρας, Ζάγλαρης (62′ Σαρρής).

Leave a Reply