ΠΑΙΔΕΣ: Φοίνικας Π. – Άτταλος 1-2

Με αρκετά προβλήματα (η εναλλαγή ξερού – χόρτου έχει τις συνέπειές της μετά την πολύμηνη καταπόνηση), το παιδικό τμήμα του Φοίνικα Περιστερίου υπέκυψε στα… τραύματά του και το… αντίστοιχο συγκρότημα του Άτταλου με σκορ 1-2 στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Τελευταίο θύμα των μυικών ενοχλήσεων ο Πνακάς, που δεν ολοκλήρωσε την προθέρμανση και αντικαταστάθηκε από τον Γκιολέ, ενώ και ο Βάββας ζήτησε αλλαγή πριν την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να κηρύσσονται… προστατευόμενο είδος, αλλά μία να διαμορφώνει τις εξελίξεις.

Ήταν στο 49′, όταν απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καμπουρίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βλαστού και στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι σκόραραν. Αντί για το 2-0, έγινε το 1-1 και η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας που πατούσε καλύτερα στην επανάληψη, ξαναμπήκε στο παιχνίδι, παίρνοντας μάλιστα και το τρίποντο της νίκης επτά λεπτά πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Σκόρερς: 15′ Καμπουρίδης / 49′ Σκέντο, 63′ Σμυρνής.

Διαιτητής: Ανδρουτσόπουλος. Βοηθοί: Ίτσκος, Μακρυγιάννης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Καλαντζής, Πατέλης, Δρέσιος, Γκιολές, Γιώτης (50′ Αναστασόπουλος), Κολοβός, Χάβαρης, Κουρουμπλής, Καμπουρίδης, Δέλγας (67′ Νίνης), Βάββας (13′ Λαμπρόπουλος).

ΑΤΤΑΛΟΣ: Βλαστός, Λουκιδέλης (36′ Τούπα), Νικολάκης, Κωνσταντόπουλος, Τσιώλης, Νταβλασερίτζε, Τσακαλίδης, Σμυρνής, Σκέντο (62′ Κανάνι), Κουτσόπουλος, Κάμπα.

Leave a Reply