ΠΑΙΔΕΣ: Φοίνικας Π. – Αιγάλεω 2-1

Αποστολή εξετελέσθη για το παιδικό τμήμα του Φοίνικα Περιστερίου, που επικράτησε με σκορ 2-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Α.Ο. Αιγάλεω και βρίσκεται στα εισιτήρια για τους “16”, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Σαρρή παρουσιάστηκαν αρκετά αγχωμένοι από την κρισιμότητα της αναμέτρησης και παρ’ ότι μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό και απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στην επανάληψη, δεν “τελείωσαν” το παιχνίδι και επέτρεψαν να γίνει ντέρμπι στο τελευταίο πεντάλεπτο, μετά τη μείωση του σκορ σε 2-1 από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καλαντζής πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση, δευτερόλεπτα πριν ανοίξει το σκορ η ομάδα του, όταν εξουδετέρωσε σχεδόν εξ επαφής τελική προσπάθεια των φιλοξενουμένων (3′).

Ο Φοίνικας χρειάζεται πλέον νίκη ή ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι με τον Α.Ο. Ιλίου για να εξασφαλίσει την πρόκριση, αφού σε ισοβαθμία με τον Αίμο Πετρούπολης (2) έχει το πλεονέκτημα, μετά την εκτός έδρας νίκη του με 4-2.

Σκόρερς: 4′ Χάβαρης, 49′ Καμπουρίδης / 64′ (πεν.) Ευθυμιάτος.

Διαιτητής: Ρούσσος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Καλαντζής, Γκιολές, Κύρτσιος, Κουρουμπλής, Γιώτης, Λαμπρόπουλος, Πατέλης, Δέλγας, Χάβαρης, Καμπουρίδης, Δρέσιος (Σταυρινός, Αναστασόπουλος, Κολοβός, Κακουριώτης, Νίνης, Λεγκεγκάι, Πνακάς).

Η βαθμολογία του 10ου ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply