ΠΑΙΔΕΣ: “Ριφιφί” από το Καματερό

Τι κι αν είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατοχή της μπάλας στην πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου; Οι πλεονεκτικές θέσεις για γκολ δεν ήταν διαθέσιμες για τους επιθετικούς του Α.Ο. Περιστερίου, που παγιδεύτηκαν στην πολυπρόσωπη άμυνα του Καματερού και δεν απείλησαν την αντίπαλη εστία ούτε στο 50% του μέσου όρου τους.

Αντίθετα, τέσσερις φορές οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε συνθήκες αντεπίθεσης με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Ομίλου και οι δύο μεταφράστηκαν σε γκολ.

Με διπλή ζώνη άμυνας και πρέσινγκ στο δικό τους μισό του γηπέδου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Καματερού πήραν το μάξιμουμ αυτού που διεκδικησαν. Έπαιξαν με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά με δεδομένο ότι δεν επέτρεψαν πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά στην εστία τους και βρήκαν τα γκολ που χρειάζονταν, η νίκη τους είναι απόλυτα δίκαιη.

Σκόρερς: 65′ Μπαρδάκης / 26′ και 56′ Ελευθέρογλου.

Διαιτητής: Νταρακλίτσης.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος (56′ Ασπρομάτης), Παπαχριστοδούλου (36′ Παντελης), Δουλής (46′ Δαούλας), Μάσαμπ, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Μπίμπα, Μπαρδάκης, Κατσίκης, Κεχαγιάς, Μπρκόβιτς.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ιντρίζι (57′ Πάκης), Σιάρκος (55′ Βλαστός), Τόλλιας, Σαπουνας (43′ Κούκι), Ζενελι, Μπούρας (47′ Δράκος), Κυρίτσης (47′ Πούλιος), Δημητρόπουλος, Ελευθέρογλου (59′ Μπερικος), Κουκίδης, Κεραμιδάς.

Leave a Reply