ΠΑΙΔΕΣ: Οι ισοβαθμίες στον 7ο όμιλο

Από την προηγούμενη κιόλας αγωνιστική η κατάσταση στον 7ο όμιλο των ισχυρών ομάδων Παίδων στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια της πρόκρισης, είναι απολύτως ξεκάθαρη.

Τρεις περιστεριώτικες ομάδες (Ατρόμητος Αθηνών, Ηρακλής Περιστερίου, Α.Ο. Περιστερίου) έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στη φάση των “16” της διοργάνωσης και αυτό που απομένει να πληροφορηθούμε είναι οι θέσεις που θα καταλάβουν Ηρακλής Π. και Α.Ο. Περιστερίου για να γνωρίζουμε και τους αντιπάλους τους στην πρώτη νοκ άουτ φάση.

Το πρώτο παιδικό τμήμα του Ατρομήτου Αθ. έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον 5ο του 8ου ομίλου, δηλαδή την Καλλιθέα (1) ή τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (1).

Από κει και πέρα αρχίζουν τα σενάρια, τα οποία και πρέπει να δούμε με τη σειρά, έχοντας υπ’ όψιν μας τη βαθμολογία, μία αγωνιστική πριν το τέλος.

Ο Ηρακλής Περιστερίου

Οι Παίδες του Ηρακλή Π. μπορούν να τερματίσουν από 2οι έως και 6οι! Για να καταλάβουν τη δεύτερη θέση και να πάρουν και το πλεονέκτημα έδρας στη φάση των “16” θα πρέπει: να νικήσουν στην έδρα τους τον Αστέρα Χαϊδαρίου, να μην νικήσει ο Φωστήρας Αθ. την Άμιλλα Περιστερίου και να χάσει το Καματερό στη έδρα του από το πρώτο παιδικό τμήμα του Ατρομήτου.

Σε αυτή την περίπτωση θα ισοβαθμίσουν στη δεύτερη θέση, με 27 βαθμούς, με το Καματερό, το οποίο νίκησαν πρόσφατα και μάλιστα εκτός έδρας με σκορ 0-1.

Στην 6η θέση θα υποχωρήσουν αν δεν νικήσουν τον Αστέρα Χαϊδαρίου και νικήσει ο Α.Ο. Περιστερίου (εκτός έδρας) τον Θεμιστοκλή ή χάσουν από τον Αστέρα και έρθει ισόπαλος ο Α.Ο. Περιστερίου με τον Θεμιστοκλή.

Οι ισοβαθμίες του Ηρακλή Π.:

Στους 27 βαθμούς με Καματερό (υπερτερούν, νίκη με 0-1)

Στους 25 βαθμούς με Φωστήρα (Κλήρωση, ισοπαλία 1-1 στο ΕΑΚ Ηφαίστου)

Στους 24 βαθμούς με Α.Ο. Περιστερίου (υπερτερεί ο Όμιλος που νίκησε το μεταξύ τους παιχνίδι με 2-1)

Ο Α.Ο. Περιστερίου

Οι Παίδες του Ομίλου έχουν εξασφαλίσει το τελευταίο εισιτήριο της 6ης θέσης, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορούν να καταταγούν έως και 4οι, στην περίπτωση που νικήσουν τον Θεμιστοκλή και παράλληλα χάσει ο Φωστήρας Αθ. και δεν νικήσει ο Ηρακλής.

Οι ισοβαθμίες του Α.Ο. Περιστερίου:

Στους 26 βαθμούς με Αστέρα Χαϊδαρίου (υπερτερεί ο Αστέρας, ήττα εντός 1-2)

Στους 26 βαθμούς με Φωστήρα Αθ. (υπερτερεί ο Φωστήρας, ήττα εντός 0-2)

Στους 26 βαθμούς τριπλή ισοβαθμία με τους 2 παραπάνω, μένει τρίτος μεταξύ τους

Στους 24 βαθμούς με Ηρακλή (υπερτερεί, νίκη εντός 2-1).

Leave a Reply