ΠΑΙΔΕΣ: Κηπούπολη-Ήφαιστος 5-3

Είχαν από ένα ημίχρονο, πέτυχαν συνολικά οκτώ γκολ και -αν μη τι άλλο- οι Παίδες Κηπούπολης και Ηφαίστου Π. χόρτασαν θέαμα όσους παρακολούθησαν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Τη νίκη πήραν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη, γιατί στο πρώτο μέρος επικράτησαν ολοκληρωτικά και με το υπέρ τους 4-0 (σκορ ημιχρόνου) έβαλαν πολύ γερές βάσεις για την τελική επικράτηση. Έτσι ξεκίνησαν με νίκη τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και με 4 βαθμούς έπιασαν τα δύο τμήματα του Ατρομήτου Αθ. (αναδείχθηκαν ισόπαλα στα παιχνίδια τους) στη δεύτερη θέση.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Καριώτη έκανε την προσπάθειά του στην επανάληψη, βρήκε τρεις φορές τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά δεν κατάφερε να ανατρεψει τα εις βάρος του δεδομένα, αντίθετα δέχθηκε ένα πέμπτο τέρμα λίγο πριν την εκπνοή που έγειρε αμετάκλητα την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Σκόρερς: 3′, 17′, 28′ Θεοχαρίδης, 10′ Φαρμάκης Β., 69′ Τσίκο / 38′ Καρούμπης, 47′ Κολοκώτσιος, 62′ Βλαχιώτης.

Διαιτητής: Πίτσος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος (50′ Μανώλης), Σαββουλίδης (48′ Πετεινάρης), Μπίσκος, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Σούμπας, Τζαβάρας (57′ Χαροκόπος), Φαρμάκης Ι., Θεοχαρίδης (60′ Δημοσθενιάδης), Σερίφης, Κατσάτσος (50′ Τσίκο).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Βακράς, Τζαβάρας, Περιστέρης (38′ Βλαχιώτης), Σίνα, Στασινόπουλος, Ιακώβου, Φράρος, Κακουλίδης (50′ Πετράς), Καρούμπης, Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας (39′ Βυτινιώτης).

Leave a Reply