ΠΑΙΔΕΣ: Κηπούπολη-Ηρακλής Π. 0-0

Έλειψαν οι πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στην αναμέτρηση Παίδων, Κηπούπολης και Ηρακλή Περιστερίου, με το 0-0 να διατηρείται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Πρίντζιου, που κέρδισε τα συγχαρητήρια αμφοτέρων.

Ήταν ένα παιχνίδι με υψηλούς σφυγμούς, αλλά εν τέλει αλληλεξουδετέρωση στον αγωνιστικό χώρο, με την Κηπούπολη να ασκεί πίεση με 2-3 στημένες μπάλες προς το φινάλε του παιχνιδιού, αλλά τον Ηρακλή σφικτά δομημένο στα μετόπισθεν να μην αφήνει πολλά περιθώρια απειλητικών καταστάσεων για την εστία του Καναβάκη.

Πολλή τακτική από τους δύο προπονητές Δημήτρη Τσουκνάκη και Πέτρο Πέτρου, αλλά και ψύχραιμη ματιά και διαχείριση κάποιες στιγμές που η αδρεναλίνη στο χορτάρι χτυπούσε… κόκκινο.

Σκόρερς: – / –

Διαιτητής: Πρίντζιος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Μανώλης, Σούμπας, Σαββουλίδης (36′ Τζαβάρας), Φαρμάκης Β., Κλειδής, Μπίσκος, Σερίφης, Φαρμάκης Ι., Θεοχαρίδης, Χαροκόπος, Κατσάτσος (Τζαβάρας, Τσίκο, Δούμας)

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καναβάκης, Φράγκος Α., Παλιούρας, οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Ζενέτος, Γκουντουβας, Κολιοκώτσιος, Νταλλής, Δούλκαρης, Γρηγοράκος (Λαρεντζάκης, Πετρόχειλος).

Leave a Reply