ΠΑΙΔΕΣ:Κηπούπολη–Α.Ο.Περιστερίου 0-0

Με τις ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες να περιορίζονται στα δάκτυλα του ενός χεριού, η αναμέτρηση των Παίδων, Κηπούπολης και Α.Ο. Περιστερίου, θα μείνει ως ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι, που είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, αλλά όχι και γκολ.

Το πρώτο μέρος ανήκε ως προς την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας στους φιλοξενούμενους, που δεν κατάφεραν όμως να την μεταφράσουν σε ευκαιρίες πλην μιας του Κατσίκη που δεν ευστόχησε σε τετ α τετ.

Στην επανάληψη, υπήρξε απόλυτη ισορροπία, αλλά με την Κηπούπολη να είναι η μοναδική που βρήκε φάσεις στην αντίπαλη εστία. Είχε δοκάρι (οριζόντιο) σε κεφαλιά του Θεοχαρίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και δύο τετ α τετ με τον Λευθεριώτη να προλαβαίνει με γρήγορη έξοδο τους Κατσάτσο και Σερίφη.

Διαιτητής: Μπιμπάκης. Βοηθοί: Μακρυγιάννης, Ίτσκος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Σαββουλίδης, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Μπίσκος, Σερίφης, Φαρμάκης Ι., Κατσάτσος, Χαροκόπος (45′ Τσίκο), Δούμας (36′ Θεοχαρίδης)

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης (56′ Πύλιος), Δουλής (60′ Κατσιμήγας), Μπέσιος, Μάσαμπ, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Παπαχριστοδούλου (40′ Μπαρδάκης), Μπίμπα, Κατσίκης (52′ Παντελής), Μπρκόβιτς, Κεχαγιάς.

Leave a Reply