ΠΑΙΔΕΣ: Κηπούπολη – Άμιλλα Π. 0-1

Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αλλά με διάθεση για ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, οι Παίδες της Άμιλλας πήραν τη νίκη επί του αντίστοιχου συγκροτήματος της Κηπούπολης, με σκορ 0-1 στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Ασημακόπουλου μπήκαν πιο ζωηρά στο παιχνίδι και πέτυχαν με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου να πάρουν και το προβάδισμα στο σκορ. Στο υπόλοιπο του 35λέπτου χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά έλειπε η ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Δημήτρη Τσουκνάκη έφτασε πιο κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, αλλά μια φορά το κάθετο δοκάρι και κάποιες ακόμη ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων, δεν τους το επέτρεψαν, σ’ ένα 35λεπτο με πολλές προσωπικές μονομαχίες, αλλά λιγοστές μεγάλες φάσεις.

Σκόρερς: – / 10′ Αντζέι

Διαιτητής: Μημίδης, Παλάσκας.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Δημοσθενιάδης, Ζουγρής, Φαρμάκης Β., Σαββουλίδης, Μπίσκος, Κλειδής, Σερίφης, Φαρμάκης Ι., Θεοχαρίδης (Κατσάτσος, Δούμας, Τσίκο, Μανώλης, Τζαβάρας).

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Μαϊδανος, Μπόντε, Μπαντές, Ρότσι, Ρεπάι, Κατσιούλας, Αντζέι, Τότσι, Ριζόπουλος, Κωφίδης, Σαχμπαζίδης (Παναγκασίδης, Παπαδάκης, Κολάγκη, Γκούμας, Αγγελακόπουλος)

Leave a Reply