ΠΑΙΔΕΣ: Καματερό – Ηρακλής Π. 0-1

Ήταν το σημαντικότερο -μέχρι το επόμενο- κρας τεστ της χρονιάς για το παιδικό τμήμα του Ηρακλή και το πέρασε με βαθμό που αγγίζει το άριστα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου, αφού βγήκαν αλώβητοι από το πρώτο 35λεπτο, το οποίο δεν έλεγξαν στον βαθμό που μπορούσαν, κυριάρχησαν απόλυτα στην επανάληψη, κόντρα στο εγνωσμένης δυναμικότητας αντίστοιχο τμήμα του Καματερού και έφυγαν με το τεράστιας αξίας διπλό (0-1) που τους άφησε μόνους δεύτερους, τρεις βαθμούς μακριά από τον σημερινό τους (Κυριακή) αντίπαλο και δύο πίσω από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο (1).

Η διπλή απόκρουση του Καναβάκη σε σουτ των Δημητρόπουλου και Ελευθέρογλου στην πρώτη φάση του αγώνα και τα δύο δοκάρια που είχαν οι γηπεδούχοι στο 30′ (κοντινό σουτ Ελευθέρογλου) και στο 33′ (στην προσπάθεια του να αποκρούσε ο Φράγκος Α. έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι πριν την “καπακώσει” ο Καναβάκης) έδωσαν την ευκαιρία στους Περιστεριώτες να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων με το 0-0 και στην επανάληψη επέστρεψαν “άλλη ομάδα”.

Όχι μόνο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας το προβάδισμα από το 37′, αλλά αν ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια (ιδιαίτερα ο Κολοκώτσιος), θα είχαν καθαρίσει το παιχνίδι πολύ πριν το τελευταίο σφύριγμα και χωρίς να ανησυχούν για ενδεχόμενη τιμωρία από τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου περί χαμένων ευκαιριών.

Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Γκούντουβας με σουτ στο 37′, σε φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ. Ο Ηρακλής παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα, ενώ διατήρησε την καλύτερη άμυνα του ομίλου (μόλις 6 γκολ παθητικό).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καναβάκης, Φράγκος Α., Παλιούρας, Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Ζενέτος, Φράγκος Μ., Κολοκώτσιος, Γκούντουβας, Δούλκαρης, Γρηγοράκος (Λαρεντζάκης, Νταλλής, Πετρόχειλος, Φαράκλας, Μπενέτος, Σαρμπάνης).

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ


Leave a Reply