ΠΑΙΔΕΣ: Θύελλα Π. – Κεραυνός Πετρ. 2-0

Το “ξερό” τερέν αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα για το παιδικό τμήμα της Θύελλας Περιστερίου, ακριβώς λόγω της εξοικείωσης των νεαρών ποδοσφαιριστών της με τον χώρο που αποτελεί και προπονητήριό τους.

Αυτό ήταν το μεγάλο τους όπλο, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Κεραυνού Πετρούπολης και τους οδήγησε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά το εκτός έδρας 1-2 στον Ίλιον.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Αθανασόπουλου πήγαιναν με περισσότερη σιγουριά στις διεκδικήσεις της μπάλας και τις προσωπικές μονομαχίες, εκμετταλεύτηκαν το γκολ που πέτυχαν λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων και το διαχειρίστηκαν στην επανάληψη, χτυπώντας για μία ακόμη φορά λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Σκόρερς: 32′ Επίρι, 68′ Σαλής.

Διαιτητής: Κατελανάκης, Βοηθοί: Μπαντής, Στεφανοπούλου.

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Κάτε, Πετρίσης, Χατζής, Μπισάι, Δεληγιάννης, Πλούμης, Επίρι, Αγάθος, Σαλής, Πίτσι, Κουτσομπίνας (Βαζαίος, Ζάγλαρης, Δρούλιας, Γιουσέιν, Ζούγρας).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Αλλας Γ., Καρτσάκας, Νταντανης, Παρασκευούδης, Κωστόπουλος, Κουλης, Αλλας Π., Νούσης, Ματθαίου, Μπακαλης, Κολυβας (Τσουκαλάς, Πόθας, Πούλα, Μπέκος, Δασκαλάκης).

Leave a Reply