ΠΑΙΔΕΣ: Θύελλα Π. – Άρης Πετρ. 0-0

Το τελευταίο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο επίσημο παιχνίδι στο χωμάτινο γήπεδο επί της οδού Αναπαύσεως (Αγίου Ιεροθέου) δεν είχε γκολ και κατά συνέπεια νικητή.

Οι Παίδες, Θύελλας Περιστερίου και Άρη Πετρούπολης, μετά από 70 αγωνιστικά λεπτά, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, με τους γηπεδούχους να αισθάνονται δικαιολογημένα ότι αδικούνται από το αποτέλεσμα, με βάση τουλάχιστον τις ευκαιρίες που χάθηκαν τόσο στο πρώτο μέρος, όσο -και κυρίως- στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι σίγουρα δυσκολεύτηκαν και αυτό ήταν ορατό στις προσπάθειές τους να ελέγχουν την μπάλα, αλλά και να την βάλουν στην αντίπαλη περιοχή, ενώ οι περισσότερο εξοικειωμένοι γηπεδούχοι προδόθηκαν από τις υπερβολικά ατομικές ενέργειες των μεσοεπιθετικών.

Διαιτητής: Μαλανδράκης, Βοηθοί: Γαλαριώτης, Παλάσκας.

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Κάτε, Βαζαίος, Χατζής, Επίρι, Δεληγιάννης, Πλούμης, Ζούγρας, Σαλής, Μπισάι, Δρούλιας, Πίτσι (Κουτσομπίνας, Γκιότσα).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Σιφογιαννάκης, Σταθιανός Δ., Λαγός, Νότι, Σταθιανός Μ. Καγκιάς, Λάνα, Σπανάκης, Νικολίνας, Τσούμαρης, Ρηγούτσος (Λόκα, Αγγελακόπουλος, Σκούρας, Σιαράβας, Παπαδόπουλος, Αποστολάς).

Leave a Reply