ΠΑΙΔΕΣ: Θύελλα Π. – Αγ. Ιερόθεος 0-0

Παιχνίδι με ιδιαίτερη σημειολογία διεξήχθη στις 3 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, με το ξερό γήπεδο επί της οδού Αναπαύσεως να φιλοξενεί και πάλι παιχνίδι επίσημης διοργάνωσης, έστω και υποδομών (ΕΠΣΑ).

Και μάλιστα με οικοδέσποινα τη Θύελλα Περιστερίου να φιλοξενεί τον Άγιο Ιερόθεο στην ιστορική του έδρα!

Τα παιδικά τμήματα των δύο συλλόγων αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του 10ου ομίλου του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, με το τελικό 0-0 να σφραγίζει την επιστροφή μετά από 11 χρόνια!

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο εξοικειωμένοι με τον αγωνιστικό χώρο, αφού τον χρησιμοποιούν ως προπονητήριο και αυτό φάνηκε στις πρώτες επαφές, αλλά και στις προσωπικές μονομαχίες, όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγο πιο επιφυλακτικοί.

Οι τελευταίοι πάντως ήταν εκείνοι, που δημιούργησαν και έχασαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες, με κορυφαίες τρία τετ α τετ σε ανοικτό γήπεδο κοντά στο φινάλε, που όμως συνοδεύτηκαν από ισάριθμα άστοχα πλασέ.

Διαιτητής: Μπόντζος, με βοηθό τον Γαλαριώτη από τη σχολή διαιτησίας.

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Κατε, Πετρίσης, Μπισάι, Χατζής, Δεληγιάννης, Βαζαίος (36′ Γκιότσα), Ζούγρας, Αγάθος, Γιουσέιν, Κουτσομπίνας (46′ Δρούλιας), Επίρι.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Αμασιάδης Ε., Ρετζεπάι, Μαχαίρας (42′ Πανέτας), Ζακυνθινός, Ηλιόπουλος, Μήτσης, Τσέλα (57′ Τσέας Π.), Δαλαμάγκας, Αμασιάδης Χ., Τσέας Β. (62′ Θεοχάρης), Ντούρο.

Leave a Reply