ΠΑΙΔΕΣ: Ήφαιστος Π. – Θεμιστοκλής 1-1

Το τελικό 1-1 αποδεικνύεται πολύ φτωχό για να περιγράψει και πολύ περισσότερο, για να χαρακτηρίσει την αναμέτρηση των παιδικών τμημάτων Ηφαίστου Περιστερίου και Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

Ένα παιχνίδι που μπορεί να μην είχε περισσότερα από δύο γκολ, αλλά είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν ελκυστικό ένα ποδοσφαιρικό εβδομηντάλεπτο. Με τον Ήφαιστο να προηγείται πριν κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο και τους φιλοξενούμενους να απαντούν με τη συμπλήρωση του ημιώρου και να έχουν ένα ακόμη γκολ που ακυρώθηκε (κακώς) ως οφσάιντ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη πατούσαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μετέφρασαν την κατοχή της μπάλας σε αρκετές φάσεις περιοχής (κάτω από το μέσο όρο τους), ενώ ο Θεμιστοκλής που κινήθηκε στην κόντρα επίθεση, είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο ξεκίνημα και το φινάλε του δευτέρου μέρους, με αναξιοποίητα τετ α τετ.

Σκόρερς: 9′ Κακουλίδης / 31′ Τζαρέλλας.

Διαιτητής: Μαραθωνίτης, με βοηθό τον Γαλαριώτη.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Τσέκερης, Στασινόπουλος, Περιστέρης, Πετράς, Ιακώβου, Φράγκος, Φράρος, Κακουλίδης, Ευθυμιάδης , Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας (Βακράς, Καρούμπης, Βλαχιώτης, Καρβουνιάρης, Βυτινιώτης).

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Καλογήρου, Ραυτόπουλος Δ., Τζέμος, Ναζαρλης, Ρούσσης, Βίλα, Λιαμποτης, Παπαδόπουλος, Τζαρέλας, Ραυτόπουλος Β., Παπανικολάου (Σαραντινός, Βλαχοδημητρόπουλος, Φουρνάρος, Κανελλόπουλος, Παυλόπουλος).

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply