ΠΑΙΔΕΣ: Ηρακλής Π. – Φωστήρας 1-1

Παρά την ψυχρολουσία του 2ου λεπτού (0-1) και παρ’ ότι από το 55′ αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα, οι Παίδες του Ηρακλή Περιστερίου αποδείχθηκαν για μία ακόμη φορά πολύ σκληροί για να ηττηθούν, κόντρα στο αξιόμαχο συγκρόιτημα του Φωστήρα Αθηνών.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου έχασαν μάλιστα και πέναλτι, λίγο πριν την επίτευξη του γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Μπαλτάς εξουδετέρωσε στην αριστερή γωνιά του την εκτέλεση του Χρυσανθόπουλου.

Ο Φωστήρας προηγήθηκε με γκολ από τα… αποδυτήρια, αλλά δεν κατάφερε να ελέγξει τη ροή της αναμέτρησης, ούτε να εκμεταλλευτεί σε κόντρα επίθεση το ανέβασμα των γηπεδούχων ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πιέσουν και να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο και με τους παίκτες του Ηρακλή να παρουσιάζουν σημάδια κόπωσης (λόγω και αριθμητικού μειονεκτήματος), οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και απείλησαν, χωρίς αποτέλεσμα, δυο φορές την εστία του Καναβάκη.

Στο 55′ και μετά την επίτευξη του 1-1, ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον σκόρερ Γκουντουβα, γιατί “έβγαλε την μπλούζα κατά τον πανηγυρισμό του”.

Σκόρερς: 55′ Γκουντουβας / 2′ Σκοκοτας

Διαιτητής: Κουκόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καπανταης (36′ Καναβάκης), Φράγκος (40′ Λαρεντζάκης), Παλιούρας, Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Ζενέτος, Νταλλής (44′ Σαρμπάνης), Κολοκώτσιος (50′ Πετρόχειλος), Γκουντουβας, Δούλκαρης, Μπενέτος (55′ Γρηγοράκος).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπαλτάς, Μπαστιανάκης, Μοσχοβίτης (45′ Καραΐσκος), Γκούντζι, Κυριος, Σκοκοτας, Συριόπουλος, Αγκάλιου (40′ Λάζιτς), Κουτσοκώστας, Μίτα, Κυριακίδης.

Leave a Reply