ΠΑΙΔΕΣ: Ηρακλής Π. – Ήφαιστος Π. 3-0

Ο Ηρακλής Περιστερίου ήταν ο αδιαφιλονίκητος θριαμβευτής στο ντέρμπι συγκατοίκων, επικρατώντας με σκορ 3-0 του Ηφαίστου Π., για το πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣΑ και παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Μπροστά σε κοινό που θα ζήλευαν οι αντρικές ομάδες των δύο συλλόγων, οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Πέτρου Πέτρου και Δημήτρη Καριώτη είχαν από ένα ημίχρονο, με μία πολύ ουσιαστική διαφορά: στο δικό του πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής πέτυχε δύο γκολ, ενώ στο δικό του δεύτερο ημίχρονο ο Ήφαιστος όχι μόνο δεν βρήκε τον τρόπο να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, αλλά δέχθηκε και τρίτο τέρμα λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Η νίκη των “μπλε”, έστω κι αν λειτούργησαν διαχειριστικά στην επανάληψη, είναι απόλυτα δίκαιη, γιατί έδειξαν ότι την ήθελαν περισσότερο κι έκαναν όλα όσα έπρεπε για να την κατακτήσουν, φτάνοντας σ’ ένα καθαρό σκορ.

Σκόρερς: 16′ Γκουντουβάς, 35′ Δούλκαρης, 70′ Φράγκος Μ. / –

Διαιτητής: Σταθοπούλου.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καναβάκης, Φράγκος Α. (44′ Σαρμπάνης), Παλιούρας (21′ Νταλλής), Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Ζενέτος, Πετρόχειλος (48′ Λαρεντζάκης), Κολοκώτσιος Ε., Γκουντουβάς, Δούλκαρης (67′ Δασκαλόπουλος), Γρηγοράκος (52′ Φράγκος Μ.).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Βακράς (36′ Τσέκερης), Τζαβάρας, Περιστέρης (66′ Καρβουνιάρης), Ιακώβου, Φράγκος Ε., Στασινόπουλος (58′ Βυτινιώτης), Φράρος (36′ Βλαχιώτης), Κακουλίδης (36′ Πετράς), Καρούμπης, Κολοκώτσιος Α., Μαστροκώστας (66′ Ευθυμιάδης).

Leave a Reply