ΠΑΙΔΕΣ: Εκτός μάχης ο Αίμος Πετρ.

Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Α.Ε. Αιγάλεω – Αίμος Πετρούπολης (2), για το πρωτάθλημα Παίδων, στις 14/4/2018, που δεν διεξήχθη γιατί το δεύτερο τμήμα Παίδων του Αίμου εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους από εννέα (9) ποδοσφαιριστές, κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3 έναντι 0, υπέρ του σωματείου Α.Ε. Αιγάλεω και αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας του πρωταθλήματος Παίδων, από το σωματείο Αίμος Πετρούπολης (2).

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ομάδα της Πετρούπολης μένει εκτός της διεκδίκησης του πέμπτου εισιτηρίου για τη φάση των “16”, αφού υποχωρεί πλέον στους 14 βαθμούς, σύμφωνα με τη βαθμολογία που δημοσιεύει η ΕΠΣΑ.

 

Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι για τον Φοίνικα Περιστερίου, που απλά “ξεφορτώνεται” έναν από τους διώκτες.

Με ισοπαλία κόντρα στον Α.Ο. Ιλίου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Σαρρή εξασφαλίζουν την πρόκριση ως 5οι.

Με νίκη φτάνουν τους 23 βαθμούς και καταλαμβάνουν την 4η θέση, εφ’ όσον δεν νικήσει η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (2) την πρωτοπόρο Ιεράπολη, αφού ακόμη κι αν ισοβαθμίσουν στους 23 βαθμούς, την έχουν νικήσει 1-0 εκτός έδρας.

Στο ενδεχόμενο ήττας απειλούνται από τον τον Άτταλο Ν.Φ. που βρίσκεται στους 17 βαθμούς, αλλά θα πρέπει να νικήσει τον Άγιο Ιερόθεο την τελευταία αγωνιστική. Σε ισοβαθμία με τον Άτταλο, δεν ευνοείται ο Φοίνικας Π., αφού έχασε με 1-2 στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Χρυσούπολη.

Αν νικήσει ο Άγιος Ιερόθεος θα φτάσει εκείνος τους 20 βαθμούς, αλλά στην ισοβαθμία υπερτερεί ο Φοίνικας Π. που νίκησε 3-1 το μεταξύ τους παιχνίδι.

Leave a Reply