ΠΑΙΔΕΣ: Δάφνη Π.Φ. – Φοίνικας Π. 0-1

Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι Παίδες του Φοίνικα Περιστερίου πήραν αυτό που ήθελαν, στο Παλαιό Φάληρο, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της τοπικής Δάφνης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Σαρρή πήραν το προβάδισμα στο σκορ με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και το διατήρησαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, χωρίς να επιτρέψουν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Κακουριώτη, αλλά και χωρίς να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις εκείνες που θα τους οδηγούσαν σε περισσότερα τέρματα.

Έτσι έκαναν το 2/2 στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ και με 7 βαθμούς βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 10ου ομίλου.

Σκόρερς: – / 11′ Καμπουρίδης.

Διαιτητής: Λαζαρίδης.

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Παπασταθόπουλος, Σεϊτανίδης, Ρέβας, Ζαχαρός, Σπανός, Δρακόπουλος, Ιφάνιμε, Μαμάης, Οικονομόπουλος, Χασανάσκο, Τυλιγαδας. Έπαιξαν και οι Ζαφειρόπουλος, Κίπτιους, Νότζας, Κάλλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Κακουριώτης, Πατέλης (45′ Κύρτσιος), Πνακάς, Κουρουμπλής (55′ Αναστασόπουλος), Γιώτης, Κολοβός, Γκιολές (50′ Τσουκαλάς), Δέλγας (61′ Νίνης), Καμπουρίδης, Βάββας (64′ Σταυρινός), Δρέσιος (50′ Λαμπρόπουλος).

Η βαθμολογία βρίσκεται ΕΔΩ



Leave a Reply