ΠΑΙΔΕΣ: Ατρόμητος (1)–Κηπούπολη 2-2

Το μοναδικό παιχνίδι (από τα πρωινά του Σαββάτου) που διεξήχθη παρά την δυνατή βροχόπτωση που προηγήθηκε, αποζημίωσε όσους το παρακολούθησαν για το σύνολο των αναβολών!

Τα παιδικά τμήματα του Ατρομήτου Αθηνών και της Κηπούπολης πρόσφεραν πολύ όμορφο θέαμα και εξίσου εντυπωσιακά γκολ, με το τελικό σκορ 2-2 να σφραγίζει την αναμέτρηση.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Μαυρίκου μπήκαν δύο φορές μπροστά στο σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να αποκτήσουν προβάδισμα δύο τερμάτων και τιμωρήθηκαν από το συγκρότημα του Δημήτρη Τσουκνάκη που κινήθηκε συντεταγμένα στο χορτάρι και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Κερασάκι στην γευστική τούρτα” το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και σημειώθηκε με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Χαροκόπου, δώδεκα λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας.

Σκόρερς: 5′ και 53′ Τουφεξίδης / 38′ Σερίφης, 58′ Χαροκόπος.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (1): Δήμος, Βλαχόπουλος (40′ Λάτσκα), Ξυπνητός (36′ Σκλαβενίτης), Στόγιας (40′ Μελης), Ρήγος, Ντόκο (51′ Γκοτσούλιας), Αντωνίου, Τεαίμα, Τουφεξίδης, Δούμας Ν., Πλουμάτος (47′ Λουκόπουλος).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας (49′ Τζαβάρας), Σαββουλίδης (68′ Δημοσθενιάδης), Φαρμάκης Β., Κλειδής, Μπίσκος, Δούμας Α. (46′ Θεοχαρίδης), Φαρμάκης Ι., Κατσάτσος (54′ Τσίκο), Χαροκόπος, Σερίφης (61′ Ζούγρης).

Leave a Reply