ΠΑΙΔΕΣ: Ατρόμητος (1) – Άμιλλα Π 1-1

Το πρώτο παιδικό τμήμα του Ατρομήτου Αθ. υποχρεώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην πρώτη φετινή απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και υπεύθυνο γι’ αυτό είναι το αντίστοιχο τμήμα της Άμιλλας Περιστερίου.

Παρ’ ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές του “αστεριού” πήραν το προβάδισμα στο σκορ ακριβώς με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και με εντυπωσιακή αγωνιστική παρουσία στην επανάληψη, όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά διεκδίκησαν και κάτι περισσότερο.

Όχι με “κλεφτοπόλεμο”, με τον οποίο συνήθως απαντούν οι φιλοξενούμενοι στο Νταμάρι στην ποιότητα και την πληρότητα της ομάδας του Ατρομήτου, αλλά με γρήγορη και οργανωμένη μετάβαση στο δεύτερο μισό του γηπέδου και 1-2 καλές τελικές προσπάθειες που σταμάτησαν στον Δήμο.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν με υπομονή τη μπάλα, αλλά δεν βρήκαν τους διαδρόμους για να φτάσουν σε πλεονεκτικές θέσεις γκολ και τη νίκη.

Σκόρερς: 30′ Τουφεξίδης / 41′ Κατσιούλας

Διαιτητής: Παπαδόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (1): Δήμος, Στόγιας (36′ Λουκόπουλος), Ρήγος, Σκλαβενίτης (36′ Δευτεραίος), Ξυπνητός (47′ Τεαιμα), Ντόκο, Πλουμάτος, Λάτσκα, Τουφεξίδης, Δουμας, Μαντέλης (52′ Γκοτσούλιας).

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Μαϊδανος, Μπόντε, Ρότσι (60′ Τότσι), Τσώλης, Ρεπάι, Κατσιούλας, Παναγκασίδης, Αντζέι, Ριζόπουλος, Κωφίδης, Ζαχαριουδάκης (41′ Παπαδάκης).

Leave a Reply