ΠΑΙΔΕΣ: Α.Ο.Περιστερίου – Ήφαιστος 4-1

Οι Παίδες του Α.Ο. Περιστερίου έδειξαν από νωρίς τα δόντια τους,παίρνοντας από το 2ο κιόλας λεπτό το προβάδισμα στο σκορ, στην αναμέτρηση με το αντίστοιχο συγκρότημα του Ηφαίστου Περιστερίου και παρέμειναν σε θέση οδηγού ως το τελευταίο σφύριγμα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου γνώριζαν πολύ καλά ότι μόνο με νίκη διατηρούνται στο κόλπο της πρώτης τετράδας και ήταν αποφασισμένοι να απαντήσουν στις αυξημένες απαιτήσεις με την αγωνιστική τους παρουσία.

Όμως άλλοτε η αστοχία, άλλοτε επιπολαιότητες στην τελική προσπάθεια δεν τους επέτρεψαν να διευρύνουν άμεσα το προβάδισμα και παραλίγο να το πληρώσουν, με τον Ήφαιστο να παίζει την κόντρα επίθεση με αιχμή τον Κολοκώτσιο και να βρίσκει γκολ ισοφάρισης στο 47′.

Κομβικό σημείο αποδείχθηκε η άμεση απάντηση του Ομίλου (Μπρκόβιτς στο 48′), γεγονός που απογοήτευσε και αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους, με το σκορ να φτάνει στο 4-1, ενώ ένα ακόμη σουτ του Μπρκόβιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Σκόρερς: 2′ Κατσίκης, 48′, 62′, 68′ Μπρκόβιτς / 47′ Καρούμπης.

Διαιτητής: Βρανάς. Βοηθοί: Στεφανοπούλου, Παλάσκας.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης, Δουλής Μπέσιος, Μάσαμπ, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Παπαχριστοδούλου, Μπίμπα, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Μπαρδάκης (Λάζη, Παντελής, Ασπρομάτης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Βακράς, Στασινόπουλος, Καρβουνιάρης, Περιστέρης, Ιακώβου, Φράγκος Ε., Μαστροκώστας, Βλαχιώτης, Καρούμπης, Κολοκώτσιος, Ευθυμιάδης (Πετράς, Φράγκος Α., Τζαβάρας, Σίνα, Κακουλίδης).

Leave a Reply