ΠΑΙΔΕΣ: Α.Ο. Περιστερίου – Ιάσων 2-1

Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι το παιδικό τμήμα του Ιάσονα, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να του δώσει τα ηνία της αναμέτρησης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου αντέδρασαν άμεσα και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο στο παιχνίδι, όχι μόνο απάντησαν αλλά μπήκαν και μπροστά στο σκορ με δύο γκολ του Μπρκόβιτς, ενώ έχασαν και 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες για να αποκτήσουν μεγάλύτερο προβάδισμα.

Στην επανάληψη, η εικόνα κυριαρχίας του Ομίλου συνεχίστηκε, με λιγότερες όμως τελικές προσπάθειες, ενώ όσο κυλούσε ο χρόνος και παρέμενε το ρευστό 2-1, εντάθηκε η προσοχή στο ανασταλτικό κομμάτι για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων εκ μέρους των φιλοξενουμένων που έψαχναν να ξαναμπούν στο παιχνίδι με κόντρα επιθέσεις.

Τίποτε δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα και το τρίποντο που προστέθηκε στο ενεργητικό του Α.Ο. Περιστερίου, τον έφερε στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από το Καματερό και ισόβαθμο με το πρώτο παιδικό τμήμα του Ατρομήτου.

Σκόρερς: 7′ και 12′ Μπρκόβιτς / 4′ Τζιάκος.

Διαιτητής: Μαρίνος, με βοηθό Παλάσκα από τη σχολή διαιτησίας.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης, Δουλής, Μπέσιος, Μάσαμπ, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Παντελής (36′ Παπαχριστοδούλου), Μπίμπα (60′ Λυμπέρης), Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Μπαρδάκης (57′ Καπελλάκης).

ΙΑΣΩΝ: Πανόπουλος, Παπαϊωάννου, Σαγγιώτης, Σιδερης, Καραδης, Ηλιόπουλος (40′ Ευαγγέλου), Σταθόπουλος, Τσιραπίδης, Γραμματικός (54′ Ντάλλας), Τζιάκος (65′ Σαχίνι), Κολιός.

Leave a Reply