ΠΑΙΔΕΣ: Α.Ο.Περιστερίου – Ηρακλής 2-1

Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο σε ό,τι αφορά στην υπόθεση πρόκριση στη φάση των “16” του πρωταθλήματος Παίδων (και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους), αφού μετά την κλήρωση της Μεγ. Τετάρτης, ο 6ος του 7ου ομίλου είναι αυτός που παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τη φάση των “16” και το παιδικό τμήμα του Ομίλου έχει εξασφαλίσει την 6η θέση.

Σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας του Ηρακλή Περιστερίου την τελευταία αγωνιστική, στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Αστέρα Χαϊδαρίου και νίκης του Ομίλου στο δικό του παιχνίδι (εκτός με τον Θεμιστοκλή) μπορεί να πάρει την 5η θέση (αφήνοντας 6ο τον Ηρακλή), αλλά αυτό λίγη σημασία έχει, αφού το μόνο που αλλάζει είναι ότι θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον 1ο του 8ου ομίλου, αντί τον 1ο του 9ου ομίλου.

Για τον Ηρακλή όμως είχε σημασία υπό την έννοια ότι και ήθελε και μπορούσε το πλεονέκτημα της έδρας, ωστόσο μετά το τελικό 2-1 υπέρ του Ομίλου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου δεν κρατούν πλέον την τύχη τους στα χέρια τους. Για την ακρίβεια, θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσουν τον Αστέρα Χαϊδαρίου στο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΕΑΚ Ηφαίστου, να μην νικήσει ο Φωστήρας την Άμιλλα Περιστερίου και το Καματερό να χάσει εντός έδρας από το πρώτο τμήμα του Ατρομήτου Αθηνών, για να πάρουν τη 2η θέση σε ισοβαθμία με το Καματερό (27 βαθμοί), το οποίο νίκησαν πρόσφατα εκτός έδρας.

Όλα αυτά μετά το Α.Ο. Περιστερίου – Ηρακλής Π. 2-1, το βράδυ του Σαββάτου, σ’ ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τη διαφορά ότι οι γηπεδούχοι σκόραραν και στην επανάληψη (1-0 το σκορ ημιχρόνου) όπου ο Ηρακλής υπερείχε και πέτυχε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Σκόρερς: 19′ Μπρκόβιτς, 66′ Μπίμπα / 51′ Χρυσανθόπουλος.

Διαιτητής: Νταρακλίτσης.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης, Δουλής, Μπέσιος, Μάσαμπ, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Παπαχριστοδούλου, Κεχαγιάς, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Μπίμπα (Παντελής, Λυμπέρης, Πύλιος, Μπαρδάκης)

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καναβάκης, Φράγκος Α., Παλιούρας, Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Ζενέτος, Πετρόχειλος, Κολοκώτσιος, Γκούντουβας, Δούλκαρης, Γρηγοράκος (Δασκαλόπουλος, Σαρμπάνης, Μπενέτος, Φαράκλας, Λαρεντζάκης, Φράγκος Μ., Νταλλής).


Leave a Reply