ΠΑΙΔΕΣ: Α.Ο.Περιστερίου-Αστέρας Χ. 1-2

Η απουσία του τιμωρημένου Κατσίκη και η υποτονική παρουσία κομβικών “γραναζιών” κράτησαν την μηχανή του Α.Ο. Περιστερίου σε χαμηλές στροφές και χάρισαν μια δίκαιη επικράτηση στον Αστέρα Χαϊδαρίου, στο ΕΑΚ Ηφαίστου (1-2).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου δεν πάτησαν μαζικά και αποφασιστικά το δεύτερο μισό του γηπέδου, με αποτέλεσμα να μείνουν πολύ μακριά από τον μέσο όρο των τελικών προσπαθειών τους στη διοργάνωση, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ναι μεν επέλεξαν το παιχνίδι της κόντρα επίθεσης, αλλά ήταν πολύ επικίνδυνοι σε κάθε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ομίλου.

Πάντως οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για το πολύ δυνατό παιχνίδι των Χαιδαριωτών, που τους υποχρέωσε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές (Μπαρδάκης, Παντελής).

Σκόρερς: 69′ Μπίμπα / 44′ Ζαρκαλης, 67′ Αποστολόπουλος.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης (60′ Ασπρομάτης), Δουλής, Μπέσιος, Μάσαμπ (60′ Λάζη), Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Παντελής (36′ Παπαχριστοδούλου), Μπίμπα, Κεχαγιάς, Μπρκόβιτς (63′ Λυμπερης), Μπαρδάκης (30′ Καπελλάκης).

ΑΣΤΕΡΑΣ Χ.: Μοσχονάς, Περιβολαράκης, Πολυκρέτης (52′ Αντωνόπουλος), Γκιόκας, Αρβανίτης, Ντούλε, Χρυσοχόος (61′ Αποστολόπουλος), Καρμπονης, Ζαρκαλης (69′ Παλληκαρης), Γκλεζάκος (36′ Κατηφόρης), Μυλωνάς.

Leave a Reply