ΠΑΙΔΕΣ: Α.Ο.Περιστερίου – Άμιλλα Π. 4-1

Μέσα σ’ ένα επτάλεπτο το ντέρμπι απέκτησε ξεκάθαρο νικητή, αφού οι Παίδες του Α.Ο. Περιστερίου κατάφεραν να παραβιάσουν τρεις φορές την εστία του αντίστοιχου συγκροτήματος της Άμιλλας Π. και να διαμορφώσουν το τελικό 4-1.

Η Άμιλλα ήταν αυτή που βρήκε πρώτη τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, με προσωπικό γκολ του συνήθη υπόπτου, Ριζόπουλου. Και θα πήγαινε με το υπέρ της αποτέλεσμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρονων, αν μία αμέλεια στο 31′ δεν έδινε την ευκαιρία στον Διονυσόπουλο να φέρει το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη, οι νεαροί ποδοσφαριστές του Σάκη Αναστασόπουλου μπήκαν φουριόζοι, διατηρώντας την κατοχή της μπάλας και παρ’ ότι έμειναν με δέκα παίκτες και χωρίς τον προπονητή τους μετά την επίτευξη του 2-1, εκμεταλλεύτηκαν την απογοήτευση των φιλοξενουμένων για την ανατροπή του σκορ και μέσα σε τέσσερα λεπτά πέτυχαν άλλα δύο γκολ, γέρνοντας οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του Ομίλου.

Η φάση του 58′ σηκώνει πολλή συζήτηση. Ο σκόρερ, Κατσίκης σκέπασε το κεφάλι με τη φανέλα του πανηγυρίζοντας την ανατροπή και ο διαιτητής Βρανάς του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στέλνοντάς τον στα αποδυτήρια. Διαμαρτυρόμενος για την απόφαση αυτή ο προπονητής του, πήρε κι εκείνος την άγουσα για τα αποδυτήρια, με εντολή του ρέφερι της αναμέτρησης.

Ο κ. Βρανάς υπερέβαλλε, τη στιγμή μάλιστα που προς τιμήν του ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Κώστας Ασημακόπουλος, τον βοήθησε με τον τρόπο του να μην τιμωρήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή, βασικό μέλος της Μικτής Παίδων της Ένωσης.

Σκόρερς: 31′ Διονυσόπουλος, 58′ Κατσίκης, 62′ Κεχαγιάς, 65′ Μπρκόβιτς / 16′ Ριζόπουλος.

Διαιτητής: Βρανάς.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης (50′ Πύλιος), Δουλής, Μπέσιος, Μάσαμπ (62′ Λυμπέρης), Διονυσόπουλος, Μπίμπα, Παντελής (55′ Παπαχριστοδούλου), Κεχαγιάς (60′ Λάζη), Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Μπαρδάκης (36′ Τσιλεπής).

ΑΜΙΛΛΑ Π.:Μαϊδανος, Μπόντε, Αντζέι, Ρότσι, Τσώλης, Κατσιούλας, Παναγκασίδης, Τότσι, Ριζόπουλος, Κωφίδης, Ζαχαριουδάκης (Παπαδάκης, Σαχμπαζίδης).

0 Comments

  1. Το μυαλό που έχει το στόπερ του ομίλου ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ δεν το έχει κανένα στόπερ στην ηλικία του

Leave a Reply