ΠΑΙΔΕΣ: ‘Αμιλλα Π. – Καματερό 0-2

Με τις συνήθεις 2-3 απουσίες λόγω προωθήσεων στο εφηβικό τμήμα και προκλητική απουσία τύχης (3 δοκάρια), το παιδικό τμήμα της Άμιλλας Περιστερίου γνώρισε την ήττα από το αντίστοιχο συγκρότημα του Καματερού, που “καιγόταν” για τους βαθμούς για την διεκδίκηση του εισιτηρίου πρόκρισης στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κι εκμεταλλευόμενοι αμυντικές ολιγωρίες πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, το οποίο διατήρησαν ως το τελευταίο σφύριγμα, παρά την αντεπίθεση των νεαρών ποδοσφαιριστών του Κώστα Ασημακόπουλου που άξιζαν τουλάχιστον ένα γκολ στην επανάληψη.

Σκόρερς: – / 7′ Κουκίδης, 10′ Ελευθέρογλου.

Διαιτητής: Ανδρέου. Βοηθός: Στεφανοπούλου.

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Μαϊδανος, Σαχμπαζίδης, Μπαντές, Ρότσι, Ρεπάι, Κατσιούλας, Αντζέι, Τότσι, Ριζόπουλος, Κωφίδης, Παναγκασίδης (Παπαδάκης, Ζαχαριουδάκης, Αγγελακόπουλος).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ιντρίζι, Τόλλιας, Σαπουνας, Ζενέλη, Μπούρας, Δημητρόπουλος, Τσιαμάκης, Ελευθέρογλου, Κουκίδης, Κυρίτσης, Κρινόπουλος (Δράκος, Μονεμβασίτης, Πάκης, Κούκι, Κεραμυδάς, Ρισσάκης).

Το πρόγραμμα στο Acropolis Easter Tournament

Οι αγώνες της Κυριακής για τα τμήματα υποδομής της Άμιλλας Περιστερίου που ολοκληρώνουν τη συμμετοχή τους στο Acropolis Easter Tournament, έχουν ως εξής:

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ 1

Άμιλλα Π. – Ολυμπιακός Αιγάλεω / 11.00 / Renti Arena

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

Άμιλλα Π. – ΠΑΟΚ Πυρρίχιος / 12.00 / Campo de Futbol

Leave a Reply