ΠΑΙΔΕΣ: Άμιλλα Π. – Θεμιστοκλής 2-1

Σ’ ένα μοιρασμένο παιχνίδι, με ποιοτικό ποδόσφαιρο, που δεν καθρεφτίστηκε όμως σε πατημασιές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου εκατέρωθεν, οι Παίδες της Άμιλλας Περιστερίου πήραν τη νίκη, με σκορ 2-1 κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Θεμιστοκλή.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Ασημακόπουλου έδειξαν ότι το ήθελαν πιο πολύ, ήταν πιο αποφασιστικοί στις προσωπικές μονομαχίες και βέβαια ευτύχησαν να πάρουν ένα προβάδισμα δύο τερμάτων πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, που τους επέτρεψε να διαχειριστούν διαφορετικά το υπόλοιπο του αγωνιστικού χρόνου.

Ο Θεμιστοκλής κέρδισε για μία ακόμη αγωνιστική τα εύσημα για την ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς όμως και πάλι αυτό να μεταφραστεί σε αποτέλεσμα.

Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι, η Άμιλλα σε μακρινό σουτ του Μπαντέ και οι φιλοξενούμενοι σε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Σκόρερς: 7′ Καπίρης, 17′ Κωφίδης / 21′ Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Μαμουνής. Βοηθοί: Γαλαριώτης, Μπαντής.

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Ιλιεφ, Αντζέι (64′ Γκούμας), Μπόντε, Ρότσι, Ρεπάι, Κατσιούλας, Παναγκασίδης (56′ Μπαντές), Καπίρης (52′ Τότσι), Ριζόπουλος, Κωφίσης, Σαχμπαζίδης (36′ Παπαδάκης).

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Νταβος, Σαραντινός, Ραυτόπουλος Δ. (36′ Αλεξανδρής), Τζέμος, Βίλα, Λιαμποτης, Παπαδόπουλος, Τζαρέλλας, Ραυτόπουλος Β., Παπανικολάου, Βλαχοδημητρόπουλος (52΄Φουρνάρος).

Leave a Reply