ΠΑΙΔΕΣ: Άμιλλα Π. – Ήφαιστος Π. 2-4

Το μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, είχε μοιρασιά και στα γκολ (1-1), μεταξύ των παιδικών τμημάτων Άμιλλας και Ηφαίστου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πάτησαν πιο αποφασιστικά το δεύτερο μισό του γηπέδου και παρ’ ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αντέδρασαν με καθαρό μυαλό και πίστη στις δυνατότητές τους, ανατρέποντας τα εις βάρος τους δεδομένα και φτάνοντας στο τρίποντο με σκορ 2-4.

Μέσα σε οκτώ λεπτά (53′ -61′), οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη έκαναν την απόλυτη ανατροπή, αξιοποιώντας με κυνισμό τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ενώ σε δύο ακόμη φάσεις υποχρέωσαν τον Μαϊδανο σε σωτήριες εεμβάσεις.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Κώστα Ασημακόπουλου στερήθηκε συγκέντρωσης στα ανασταλτικά καθήκοντα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσει το διπλό προβάδισμα στο σκορ, αλλά και να υποκύψει, πέραν πάσης αμφισβήτησης.

Σκόρερς: 12′ Κωφίδης, 41′ Κατσιούλας / 26′, 56′ Μαστροκώστας, 53′ Καρούμπης, 61′ Κολοκώτσιος.

Διαιτητής: Μουρουνάκης.

ΑΜΙΛΛΑ: Μαϊδανος, Αντζέι, Ζαχαριουδάκης, Τσώλης, Μπόντε, Κατσιούλας, Παναγκασίδης, Καπίρης, Ριζόπουλος, Κωφίδης, Σαχμπαζίδης (Παπαδάκης, Τότσι, Ρεπάι)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Βακράς, Στασινόπουλος, Περιστέρης, Ιακώβου, Φράγκος, Πετράς, Φράρος, Κακουλίδης, Βλαχιώτης, Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας (Τζαβάρας, Καρούμπης, Βυτινιώτης).

Leave a Reply