ΠΑΙΔΕΣ: Άμιλλα Π. – Ηρακλής Π. 0-2

Οι Παίδες του Ηρακλή Περιστερίου ήταν πιο ουσιαστικοί απέναντι στην αντίπαλη εστία και μεταφράζοντας τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν σε γκολ πήραν ένα ισχυρό προβάδισμα από το πρώτο μέρος.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου λειτούργησαν ως έναν βαθμό διαχειριστικά ως προς το υπέρ τους 0-2 στην επανάληψη, χάνοντας μέτρα στο χορτάρι, αλλά το συγκρότημα του Κώστα Ασημακόπουλου είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να βρει τις φάσεις που θα το ξαναέβαζαν στο παιχνίδι.

Με τη νίκη αυτή ο Ηρακλής Π. ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, όσους έχει και το Καματερό και έναν περισσότερο από το πρώτο τμήμα του Ατρομήτου που αγωνίζεται την Κυριακή (κόντρα στο δεύτερο τμήμα του συλλόγου).

Σκόρερς: – / 15′ Γκουντουβάς, 34′ Γρηγοράκος.

Διαιτητής: Ιωσηφόγλου.

ΑΜΙΛΛΑ Π.: Ιλίεφ, Αντζέι, Μπόντε, Τσώλης, Ρότσι, Κατσιούλας, Παναγκασίδης, Ρεπάι, Ριζόπουλος, Κωφίδης, Μαρίνος (Ζαχαριουδάκης, Παπαδάκης, Τότσι, Κολάγκη, Σαχμπαζίδης, Μπαντές).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καναβάκης, Φράγκος Α., Παλιούρας, Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Ζενέτος, Πετρόειλος, Κολοκώτσιος, Φράγκος Μ., Γκουντουβάς, Γρηγοράκος (Δούλκαρης, Σαρμπάνης, Λαρεντζάκης, Φαράκλας, Δασκαλόπουλος, Μπενέτος).

Η βαθμολογία του ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply