Ο Λεβέντης… τιμωρεί Παπαπέτρου!

Έκανε μια σχεδόν αψεγάδιαστη διαιτησία και όμως κινδυνεύει με βαριά τιμωρία!

Ο λόγος για τον Τάσο Παπαπέτρου τον διαιτητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκού – Λαμίας για το κύπελλο Ελλάδας και την άρνησή του να επιτρέψει τέταρτη αλλαγή για τις δύο ομάδες στη διάρκεια της ημίωρης παράτασης.

Παρ’ ότι ο Παπαπέτρου είναι διεθνής διαιτητής έδειξε να πιστεύει ότι η τροποποίηση του κανονισμού που ισχύει από το περασμένο καλοκαίρι παγκοσμίως, δεν εφαρμόζεται ακόμη στην Ελλάδα!

Τόσο ο Δώνης, όσο και ο Χάβος ζήτησαν τέταρτη αλλαγή στην παράταση και ο Παπαπέτρου επικαλέστηκε μη εφαρμογή του κανονισμού της FIFA στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κι όμως, σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com, η σχετική οδηγία στους Έλληνες διαιτητές έχει δοθεί από τον Διευθυντή Ανάπτυξης της ΚΕΔ, Σ. Τριτσώνη από την αρχή της σεζόν, καθώς για την εφαρμογή κανονισμού της FIFA δεν χρειάζεται σχετική τροποποίηση και στη χώρα μας. Εφαρμόζεται αυτοδικαίως και μετά από σχετική οδηγία της ΚΕΔ.

Η απόδειξη βρίσκεται στον αγώνα κυπέλλου Εθνικού Πειραιώς – Ηρακλή της 16ης Σεπτεμβρίου 2018, ο οποίος οδηγήθηκε στην παράταση. Ο προπονητής των γηπεδούχων Λουκάς Καραδήμος προχώρησε σε τεταρτη αλλαγή στο 110′, ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Πέτρο Λεβέντη, παίκτη του Ηφαίστου πλέον, αντί του Κωνσταντίνου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αγγ.Μπακογιάννης, ο οποίος ανήκει στον ίδιο σύνδεσμο με τον Παπαπέτρου (Αθηνών). Πλέον ο Παπαπέτρου οδεύει προς τιμωρία και ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να καταθέσει ένσταση για την επανάληψη του αγώνα!

Leave a Reply