“Ο Ατρόμητος είστε εσείς”

Ο Ατρόμητος δεν είμαστε μόνο εμείς που βρισκόμαστε εδώ ή όλοι εκείνοι που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο πλευρό του. Ο Ατρόμητος είστε εσείς, τα χιλιάδες παιδιά που ονειρεύονται μια μέρα να φορέσουν τη φανέλα με το αστέρι στο μέρος της καρδιάς”.

Με τα λόγια αυτά υποδέχθηκε τα περίπου 100 παιδιά, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα σε διήμερο αξιολόγησης, ο τεχνικός διευθυντής του Α.Π.Σ. Ατρομήτου Αθ., Σάκης Σάσσαλος, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, στο Νταμάρι, το απόγευμα της Πέμπτης.

Το ενδιαφέρον ξεπέρασε κάθε προσδοδκία και οι διαθέσιμες θέσεις υπερκαλύφθηκαν σε χρόνο ρεκόρ από παιδιά, φιλόδοξα και πρόθυμα να αποδείξουν στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας του “αστεριού”, ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ της ποδοσφαιρικής του Ακαδημίας.

Χωρισμένα σε δύο γκρουπ, γεννηθέντες 2006-2010 στις 6 μ.μ. και 2003-2005 στις 8 μ.μ., οι νεαροί ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται με ξεχωριστή διάθεση στα τεστ αξιολόγησης που υποβάλλονται από το τεχνικό επιτελείο του Ατρομήτου, αναμένοντας τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους με την ολοκλήρωση του διημέρου, το βράδυ της Παρασκευής 22/6.

Το προπονητικό επιτελείο αποτελείται από τους: Σάκη Σάσσαλο (τεχνικό διευθυντή), Μάρκο Δήμο, Σωτήρη Ρίζο, Γιάννη Γεωργόπουλο, Δημήτρη Μαυρίκο, Σωτήρη Θεοδώρου, Γιώργο Πατατανέ, Τάσο Γκέρο και (προπονητή τερματοφυλάκων) Κώστα Καρατασάκη.


Leave a Reply