Ο Ήφαιστος στο event του Μανδραϊκού

Στο εορταστικό ποδοσφαιρικό event του Μανδραϊκού παίρνει μέρος η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Ηφαίστου, με την Κ12 να εκπροσωπείται και από τα δύο τμήματά της.

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά, το πρώτο τμήμα επικράτησε με σκορ 3-0 του Ηρακλή Ελευσίνας, με σκόρερ και των τριών τερμάτων τον Μπατζανο και ακολούθως ηττήθηκε από την Soccerland με σκορ 5-2 και σκόρερς τους Μπατζανο και Παρασκευαδάκη.

Στη διάθεση του Θόδωρου Κωνστάντη ήταν οι Ισλάμ, Αποστολόπουλος, Μπατζανος, Γαλαίος, Κακουλίδης Γ., Τσαπάρας, Τασίδης, Γκουτσούλας, Παρασκευαδάκης, Ψαθάς, Κουτσόπουλος.

Το δεύτερο τμήμα έδωσε ένα παιχνίδι κόντρα στην Ένωση Ασπροπύργου του Γιάννη Καλιτζάκη και επικράτησε με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Vladyslav Danyliak.

Ο Βαγγέλης Χατζηανδρέου χρησιμοποίησε τους Μπίμπαση Ι., Παπουτσάκη, Κακουλίδη Γ., Σακελλάρη, Μιχαλακόπουλο, Χριστόπουλο, Τσαπάρα, Κακουλίδης Ε., Danyliak, Μπίμπασης Σ. και Βασιλείου.

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, το πρώτο τμήμα θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, ενώ το δεύτερο θα δώσει δύο παιχνίδια κόντρα στους Soccerland και ΠΑΟΚ Πυρρίχιο.

Leave a Reply