Ο Ήφαιστος στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Η ομάδα του Ηφαίστου Περιστερίου έκανε την υπόσχεση πράξη και επισκέφθηκε εγκαταστάσεις του συλλόγου “Χαμόγελο του Παιδιού”, σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου.

Παρούσα η αντρική ομάδα του περιστεριώτικου συλλόγου, που μετέφερε τις ευχές και των παιδιών της ποδοσφαιρικής της Ακαδημίας. Τα μέλη της συζήτησαν, έπαιξαν και πέρασαν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του συλλόγου, στα οποία απηύθυναν ανοικτή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν όποια εντός έδρας παιχνίδια επιθυμούν, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Θρίαμβο.

Ο πρόεδρος του Ηφαίστου, Αριστείδης Δημοθεόδωρος, υπογράμμισε την υποχρέωση που αισθάνονται τα μέλη του να αναλαμβάνουν σχετικές πρωτοβουλίες που προσφέρουν πίστη και χαμόγελο και συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια να περιοριστούν τα προβλήματα που συναντάμε γύρω μας.

Δήλωσε δε, βέβαιος ότι τέτοιες πρωτοβουλίες υπενθυμίζουν και ευαισθητοποιούν περαιτέρω την κοινή γνώμη, όσο κι αν βρίσκεται εγκλωβισμένη στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητάς μας.

Αύριο (11/10) η ομάδα του Ηφαίστου συμμετέχει στην 37η εθελοντική αιμοδοσία, υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, από 09.00 έως 13.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώτου ορόφου, του Δημαρχείου (στάση μετρό Περιστέρι).


Leave a Reply