Α’ Εθνική: ΟΦΗ – Ατρόμητος Αθ. 1-2

Με το τρίποντο στις αποσκευές τους επιστρέφουν από την Κρήτη οι γυναίκες του Ατρομήτου Αθηνών, που επιβλήθηκαν του ΟΦΗ με σκορ 1-2, σημειώνοντας την τρίτη τους νίκη σε τέσσερα παιχνίδια (ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη).

Οι παίκτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη έπαιξαν με τη… φωτιά και παρολίγο να καούν, δεχόμενες γκολ ισοφάρισης στο 87ο λεπτό, ενώ είχαν πάρει το προβάδισμα από το 6′ με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής της Βλασσοπούλου και είχαν στο μεταξύ τουλάχιστον 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες για να “κλειδώσουν” το παιχνίδι, με πρωταγωνίστρια την Παπαθεοδώρου και κορυφαία στιγμή τη διπλή ευκαιρία του 70ού λεπτού (η Αποστολάκη εξουδετέρωσε και την Παπαθεοδώρου και τη Γατούδη).

Τελικά, η Κριεζή ήταν αυτή που στο 89′ με σουτ εκτός περιοχής επίσης, ξανάβαλε τον Ατρόμητο σε θέση οδηγού και τον διατήρησε εκεί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, αφού από εκτέλεση κόρνερ της Κυδωνάκη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Γιαννακούλη στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Ο Ατρόμητος αμύνθηκε με βάθος για να αναστείλει -και το κατάφερε- την ταχύτητα των επιθετικών της Κρητικής ομάδας και πίεσε στο μισό γήπεδο, δημιουργώντας με κερδισμένες μπάλες τις ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε, για να κάνει τη ζωή του ευκολότερη στο γήπεδο του Ατσαλένιου.

Σκόρερς: 87′ Κυδωνάκη / 6′ Βλασσοπούλου, 89′ Κριεζή.

Διαιτητής: Μόσχου. Βοηθοί: Καφεσάκης, Κοκοτάκης.

ΟΦΗ: Αποστολάκη, Τριβυζάκη, Σηφάκη (83′ Κουκουλάκη), Συμεωνίδη, Κατιρτσίδου, Κατερίνη (71′ Αεράκη), Κοκοτσάκη, Κουνάλη, Κυδωνάκη, Νικηταρά, Αραβιάκη (63′ Καμαρίτη).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Γιαννακούλη, Κριεμπάρδη, Συρμή, Αργυριάδη, Βέρρα, Βλασσοπούλου, Φυτίλη (87′ Κατσανού), Κριεζή, Σάλκουνιτς, Φυτίλη, Γατούδη (77′ Ρόκομα), Παπαθεοδώρου.

Leave a Reply