Όμιλος (2): Νίκη 3-1 με ανατροπή

Με ανατροπή στην επανάληψη και δύο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης, το δεύτερο τμήμα Νέων του Α.Ο. Περιστερίου έφτασε στη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Θριάμβου Χαϊδαρίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λιβαθινού βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα, στην εκπνοή του πρώτου μέρους, αλλά στην επανάληψη παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι και με καθαρό μυαλό στο δημιουργικό κομμάτι (ακόμη και σε προχωρημένο χρόνο, με το σκορ στο 1-1), πίεσαν κυρίως από τα άκρα, δημιούργησαν και αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους, για να φτάσουν στο τελικό 3-1.

Έτσι έφτασαν στους 6 βαθμούς, όσους έχουν και οι Ηρακλης Π. και Ολυμπιακός Λ., που ξεκίνησαν με πλεονέκτημα 3 βαθμών τη δεύτερη φάση.

Σκόρερς: 50′ (πεν.) Καλάμης, 78′ και 80+3 Τράικος / 40′ Λεβεντόπουλος.

Διαιτητής: Νταρακλίτσης. Βοηθοί: Μουτσοντέμι, Θεοδωρίδης.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (2): Λευθεριώτης (54′ Ζανάγκη), Γκελάκης, Μποφίλιος, Οικονομίδης (66′ Βαγενάς), Ανυφαντής, Τρόκα, Τράικος, Καλάμης, Νίκος (41′ Κόνσολας), Καραγιάννης (67′ Κοριώζος), Ζαφειράτος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ. (2): Γαλάνης, Παχατουρας (60′ Μπούρας), Ιωσηφέλλης (79′ Τουρνικιώτης), Σιορέντας, Καβαλαράκης, Παπουτσής, Νικολαΐδης, Λάμπρο, Ραντουκάνου (79′ Ρηγόπουλος), Λεβεντόπουλος, Στρατικόπουλος.

Leave a Reply