Όμιλος (1): 2-1 στην εκπνοή και κορυφή

Ήθελε τη νίκη για να ανέβει στην κορυφή του 13ου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων και είχε απέναντί του την μέχρι χθες πρωτοπόρο, Ιεράπολη. Το πρώτο τμήμα Νέων του Α.Ο. Περιστερίου τη νίκησε με σκορ 2-1 και πλέον συγκατοικεί μαζί της (και Αίμο Πετρ. (2), Ιάσονα) στο ρετιρέ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αργύρη Πούλου έβαλαν δύσκολα στους εαυτούς τους, με υπομονετική κυκλοφορία της μπάλας, αλλά πολλές επιπολαιότητες στο δεύτερο μισό του γηπέδου, απέναντι σε μία ομάδα που είχε πάθος, αλλά όχι καθαρό μυαλό για να τους τιμωρήσει.

Αν και με το γκολ της ισοφάρισης στο 70′ και ένα ακόμη τέρμα αμέσως μετά που ορθώς ακυρώθηκε (ο σκόρερ πήρε σε θέση οφσάιντ το ριμπάουντ από απόκρουση του Κουτσούκη), έδειξαν τα δόντια τους οι φιλοξενούμενοι.

Το γκολ του Λευθεριώτη, ένα λεπτό πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, που προήλθε από γρήγορη επαναφορά της μπάλας (πλάγιο άουτ) σε φάση που ολιγώρησαν οι φιλοξενούμενοι, έδωσε τελικά το τρίποντο κορυφής και επιβεβαίωσε απλά το “αν κάποια ομάδα έπρεπε να νικήσει, αυτή ήταν ο Όμιλος”.

Σκόρερς: 57′ Πετρακάκος, 79′ Λευθεριώτης / 70′ Παλικισιάνος Ν.

Διαιτητής: Ιωσηφόγλου. Βοηθοί: Ρούσσος, Μπόντζος.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (1): Ρηγαλος (41′ Κουτσούκης), Σωτηρίου, Πετρακάκος, Πλευρίτης, Παντελίδης, Ροδίτης, Παππάς, Χρονόπουλος (54′ Ντέμα), Φιλιππόπουλος, Κουλουρίδης (47′ Χαλκιόπουλος), Δημόπουλος (47′ Λευθεριώτης).

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Στάθης, Πανουσιάκης, Μαρκέτος, Παλικισιάνος Δ., Ασούτης, Γιακουμάκης, Παλικισιάνος Ν., Μαραβελάκης, Νάσκος (62′ Μπεγέτης), Τσαπουρνης, Δεγαΐτας.

Η βαθμολογία βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply