“Ξεμούδιασαν” Κηπούπολη – Άμιλλα

Την πρώτη τους φιλική αναμέτρηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-’19 έδωσαν το απόγευμα της Κυριακής, τα τμήματα Κ18, Κηπούπολης και Άμιλλας Περιστερίου, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Και τα δύο τμήματα απαρτίζονται σε μεγάλο βαθμό από παίκτες γεννημένους το 2003, προβιβασθέντες από το Παιδικό και σίγουρα θα παρουσιάσουν από τα νεανικότερα ρόστερ της κατηγορίας, στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Τόσο ο Δημήτρης Τσουκνάκης για τους τυπικά γηπεδούχους, όσο και ο Ηλίας Στέφος για την ομάδα του Μπουρναζίου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών τους να δέσουν ως σύνολο και οι πρώτες ενδείξεις ήταν -αν μη τι άλλο- ενθαρρυντικές.

Για την Κηπούπολη αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι Αλεξιάς, Δημοσθενιάδης, Βαρζάκης, Σαββουλίδης, Μούτσιος, Ρήγας, Σταματογιαννόπουλος, Σκαμάνης, Νίκου Παπαδόπουλος και Νεόφυτος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι Παυλάτος, Τζαβάρας, Μπίσκος, Λέμης, Μούτσιος, Χαροκόπος, Δουμας, Λατίφης, Θεοχαρίδης, Γκολφίνος και Τσίκο.

Επόμενο φιλικό για την Κηπούπολη, στις 8.30 μ.μ. της Τετάρτης, με την Κ18 του Φωστήρα, στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Για την Άμιλλα αγωνίστηκαν οι Κωστάκης, Ρότσι, Κατσιούλας, Τσώλης, Σαχμπαζίδης, Κουτρούλας, Ρεπάι, Κωφίδης, Καπίρης Κ., Γκορίτσι, Ριζόπουλος (Καπίρης Γ., Κατσιούλης).


Leave a Reply