Ξανά στο ημίφως η Τσαλαβούτα

Οι φωταψίες στην Τσαλαβούτα διήρκεσαν περίπου δυόμιση μήνες, από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου όταν και αντικαταστάθηκαν οι λαμπτήρες στο σύστημα ηλεκτροφωτισμού, έως και το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου οπότε άρχισαν τα παρατηρούνται οι πρώτες απώλειες, λόγω των βροχοπτώσεων.

Την τελευταία εβδομάδα το γήπεδο έχει επιστρέψει στο ημίφως (έως και σκοτάδι), με μόλις μία από τις τέσσερις λάμπες κάθε “πυλώνα” να βρίσκεται πλεον σε λειτουργία, δυσχεραίνοντας σε μεγάλο βαθμό την προετοιμασία των αθλούμενων και χρήζει πλέον νέας “αποκατάστασης”, εκ μέρους των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Περιστερίου.

Τότε το “peristeri-academies.gr” σημείωνε χαρακτηριστικά ότι “το θέμα βεβαίως είναι το πως θα “αντιδράσει” το σύστημα ηλεκτροφωτισμού στην πρώτη βροχή, αφού διαπιστωμένα το πρόβλημα βρίσκεται στη παρωχημένη εγκατάσταση και τη διάβρωση των καλωδιώσεωνκαι κάποιοι έσπευσαν να μας συμβουλεύσουν, να μην βιαζόμαστε και γινόμαστε “μάντεις κακών”.

Ασφαλώς και είναι θεμιτή η οικονομία πόρων στη σύγχρονη δύσκολη συγκυρία, ωστόσο τα ημίμετρα έχουν και αυτά το δικό τους κόστος και προτεραιότητα θα πρέπει να παραμένει η καθ’ ολοκληρίαν αναμόρφωση.

Leave a Reply