Ν. Ατρομήτου: “Ανάσα” στον Βόλο

Διάλειμμα από την ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, αλλά με συγκέντρωση στη μεσημβρινή αγωνιστική υποχρέωση, για τις Νέες Ατρομήτου που επισκέφθηκαν τον Βόλο και αντιμετώπισαν σε δυνατό φιλικό παιχνίδι την επίσης προβιβασθείσα στην Α’ εθνική, ομάδα ΑΣ Βόλος 2004.

Το συγκρότημα της Καλομοίρας Κοντομίχη είχε διάθεση, καλή κυκλοφορία της μπάλας και ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο 45λεπτο, όταν και διεκδίκησε αρκετά περισσότερα από το γκολ της ισοφάρισης, που πέτυχε η Αυδίκου στην επαναφορά της μπάλας μετά από πλασέ της Ρόκομα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Υψηλό βαθμό προσαρμοστικότητας επέδειξαν οι Schmelzer και Mwisendi στο ντεμπούτο τους και με μόλις 1-2 προπονήσεις με τις νέες τους συμπαίκτριες, έμοιαζαν να αποτελούν μέρος της ομάδας πολύ περισσότερο χρόνο και χωρίς αισθητά σημάδια κόπωσης παρ’ όλο το μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αφού είναι σε ατομικές προπονήσεις από το πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου.

Πολύ καλά στοιχεία και νεανικός μέσος όρος ηλικίας από τη γηπεδούχο ομάδα, που επίσης επέστρεψε φέτος στην Α’ εθνική κατηγορία και θα πάρει μέρος στον βόρειο όμιλο της διοργάνωσης.

Έπαιξαν οι Ψυρρή, Κριεζή, Στεροπούλου, Αποστόλου, Schmelzer, Βλασσοπούλου, Φυτίλη, Mwisendi, Ρόκομα, Γατούδη, Γιούσια (O’ Brien, Ταμβάκη, Αυδίκου, Βέρρα).









 

Leave a Reply