Ν. Ατρομήτου: Αθήνα οι 3 ξένες

Οι Νέες Ατρομήτου υποδέχθηκαν στη διάρκεια της Πέμπτης τις τρεις νέες ποδοσφαιρίστριές τους από το εξωτερικό, με τις δύο εξ αυτών να παίρνουν και μία πρώτη γεύση προπόνησης υπό τις οδηγίες της Καλομοίρας Κοντομίχη.

Συγκεκριμένα, οι Αμερικανίδες Kelly O’ Brien και McKaela Schmelzer πάτησαν σε ελληνικό έδαφος λίγο μετά τις 10 το πρωί προερχόμενες από Φιλαδέλφεια και Σικάγο αντίστοιχα και το απόγευμα έδωσαν κανονικά το παρών στο δημοτικό γήπεδο Χρυσούπολης.

Η τερματοφύλακας και η κεντρική αμυντικός των Νέων Ατρομήτου πήραν μέρος στο σύνολο του προπονητικού προγράμματος με την 26χρονη πορτιέρο να γυμνάζεται στο πρώτο μισό και υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Βασίλη Χρόνη.

Αντίθετα, η κεντρική μέσος Fatuma Mwisendi έφτασε στην Χρυσούπολη αργά το βράδυ, σχεδόν με την ολοκλήρωση της προπόνησης και απλώς γνωρίστηκε με τις νέες της συμπαίκτριες, ανανεώνοντας το ραντεβού για το βράδυ της Παρασκευής.

Και τα τρία νέα αποκτήματα θα ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα το Σάββατο στον Βόλο, για το φιλικό του περιστεριώτικου συλλόγου με την ομάδα ΑΣ Βόλος 2004, στο ΕΑΚ Βόλου.







Leave a Reply