Νοκ άουτ Αρβανιτίδης – Χρονόπουλος

Οι τραυματισμοί των Αρβανιτίδη και Χρονόπουλου σκίασαν την αναμετρηση των Κ14, Φοίνικα Περιστερίου και Αίμου Πετρούπολης, το βράδυ του Σαββάτου, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη αποχώρησαν στο 12ο και το 47ο λεπτό, με τραυματισμούς στο γόνατο και στη μέση αντίστοιχα και με γνωμοδοτηση της ιατρού του αγώνα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Αμφότεροι θα παραμείνουν εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον 1 – 1,5 μήνα, με τον Αρβανιτίδη να υποβάλλεται και σε μαγνητική τομογραφία για να ελεγχθεί εάν εκτός της μικρής μετατόπισης της επιγονατίδας, δημιουργήθηε πρόβλημα και σε συνδέσμους.

Για την ιστορία, ο Αίμος επικράτησε με σκορ 1-2.

Σκόρερς: 58′ Βασιλάκης / 27′ Ξαγοράρης, 38′ (αυτ.) Κασούνης.

Διαιτητής: Μπαντής.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σιδεράς Ε., Νικολαρας, Ρέντζος, Χρονόπουλος, Αρβανιτίδης, Βαβίλης, Καραγιώργος, Σιδεράς Π., Χατζημανώλης, Βασιλάκης, Χρυσοστόμου (Παπαπαναγιώτου, Κασούνης, Παπαδόπουλος, Αγορας, Γκρανόπουλος).

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ. (1): Τσαρούχας, Καλέμης, Μπίτσας, Μηδελλιάς, Σαραντζόγλης, Τσεκούρας, Κεσίδης, Γκάγκας, Μπουντασης, Νομικός, Ξαγοράρης (Ταμπάκης, Μηλιώτης, Μπεκιάρης, Φραγκάκης).

Leave a Reply