Νίκη με 1-0 και 3/3 για τον Φοίνικα

Δεν είχαν την απόδοση των προηγούμενων δύο αγώνων, ίσως και να υποτίμησαν τον αντίπαλο, ωστόσο οι Νέοι του Φοίνικα Π. πήραν τη νίκη με σκορ 1-0 επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Πλάτωνα και έφτασαν έτσι τις τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη κάθισαν στη θέση του οδηγού από τα… αποδυτήρια, με γκολ του Κατσούλη στο 2ο μόλις λεπτό κι εκεί παρέμειναν ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με το ισχνό τελικό σκορ 1-0, να περιγράφει ικανοποιητικά το παιχνίδι στον υπόλοιπο χρόνο.

Οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν το σύνολο των διαθέσιμων λύσεων, με 4 από τις 5 αλλαγές να διενεργούνται πριν την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, χωρίς πάντως να αλλάξουν θεαματικά την εικόνα.

Σκόρερς: 2′ Κατσούλης / –

Διαιτητής: Μπόντζος. Βοηθοί: Νικολάκος, Χιονης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Γιαννόπουλος (41′ Πάπα), Γιώτης, Μπίλης (66′ Κώττας), Φούντο, Κολοκοτρώνης, Φωτόπουλος (58′ Νάζος), Καλίτσος (54′ Μπεντεβής), Σκόνδρας (54′ Μπισμπιρούλας), Κατσούλης, Σεφέρι, Δικαιούλιας (54′ Καζάνης).

ΠΛΑΤΩΝ: Νάστος, Ψαρουδάκης Ε., (68′ Ζωγόπουλος Κ.), Ζωγόπουλος Π., Καρασαββίδης (58′ Κάτσε), Σάμετς, Νίκας (63′ Καλτσάς), Ψαρουδάκης Κ., Μακάρ (48′ Βασιλάκης), Γιάννης, Πλαστράς, Κιρίλι.

Leave a Reply